let's get inspired!

23 feb. 2016
interviews met vendors

Vijf redenen waarom je een honeymoon moet boeken naar een onbekende bestemming

Na jullie heerlijke, maar ook drukke bruiloft en huwelijksfeest, wil je eigenlijk nog maar een ding. Samen, in een rustig tempo met een gerust hart en een koffertje richting het vliegveld. Op huwelijksreis. Misschien weten jullie beiden al precies waar de reis naartoe gaat en is alles al helemaal uitgestippeld (of probeert de een het voor de ander geheim te houden). Een echte verrassing, misschien wel het leukste gedeelte van de huwelijksreis, is het in ieder geval niet meer. Hoe tof zou het zijn als geen van beiden weet waar de reis naartoe gaat? Ontzettend tof! Dat is wat reisorganisatie srprs.me ook dacht.

srprs.me is een start-up reisorganisatie die vakanties aanbiedt naar onbekende bestemmingen. Je boekt een vakantie en komt vervolgens op het vliegveld pas achter de bestemming van de reis. Je moet het echt een keer meegemaakt hebben, dan wil je niet meer anders. Tenminste, zo ging het wel bij Sara de Bruin. Toen zij in de trein terug zat van haar eerste srprs.me reis besloot ze er ook meteen te solliciteren. Ze werkt er nu op de marketing afdeling. “Ik wil zoveel mogelijk mensen bekend maken met srprs.me en hen de beste reis van hun leven geven.” Of zij een honeymoon zou boeken bij srprs.me? “Ja, dat lijkt me echt helemaal te gek. Ik zou het vol vertrouwen uit handen geven. Ik heb dus al eens eerder een reis gedaan en zou het zo weer doen. Het is zo tof!”


Kies je thema
De reizen die je worden aangeboden zijn verdeeld in zes thema’s: Adventure, City Tripping, Broke, Sunsation, Multi City en Road Tripping. Je kunt uit een van deze thema’s kiezen en die helemaal aanpassen aan jouw wensen. Ook is er ruimte om aan te geven wanneer je ergens liever niet naartoe wilt. “Je mag het zo gek maken als je wilt.” srprs.me zorgt vervolgens voor de perfecte honeymoon. Een romantische bestemming. Een romantisch thema. Een deluxe suite. Rozenblaadjes. Een kaartje. Overal wordt aan gedacht. “Wij zorgen voor die extra aandacht.”

5 redenen waarom je dus absoluut een honeymoon moet boeken naar een onbekende bestemming

 

 

 

 
1 // Naast het regelen van je bruiloft hoef je niet meer na te denken over de reis. Die is immers al goed geregeld door srprs.me! Dit scheelt een hoop (stress) in de voorbereidingen.

2 // Je bent helemaal vrij om zelf je thema uit te kiezen en die in te vullen. Maak het zo gek als je zelf wilt. Durf het. Doe het. Stap samen uit die comfort zone.

3 // Samen genieten van de voorpret en op het vliegveld eindelijk ontdekken waar de reis naartoe gaat. Jullie kunnen niet wachten om eindelijk te vertrekken!

4 // Naast jullie huwelijk, samen je eerste avontuur als spouses instappen. 

5 // Verrast worden!

Engaged + srprs.me
Waarom srprs.me en Engaged zo goed samen gaan? Sara over Engaged: “Het is persoonlijk en op maat. Bescheiden en vol met verrassingselementen. Wij willen dat ook. Coöpereren met merken die met aandacht werken. Elke reis die wij verzorgen, verzorgen we tot in de puntjes!''

Sara staat samen met Silvie, de expert op gebied van honeymoons, op Engaged in Delft. Je kunt op 27 en 28 februari met al je brandende vragen bij hen terecht! Zien we je daar?


[Tekst: Wendy Westeneng]
instafeed

@engagedNL