let's get inspired!

16 dec. 2016
bijzondere trouwlocaties

Trouwlocaties in en rond Rotterdam // part 1

// ADVERTORIAL //
Rotterdam stond in de Best in Travel 2016 top tien van Lonely Planet, de Engaged HQ bevindt zich in Rotterdam (vlakbij de befaamde hofbogen), Rotterdam is CEO Judith's hometown én Rotterdam is ons primeurtje wat betreft 'we're leaving for the big cities', want in februari 2017 vindt het zesde Engaged event plaats in de Cruiseterminal in Rotterdam. Reden genoeg om over trouwlocaties in Rotterdam te schrijven, dachten wij zo. Want waar kun je nou echt voor de wet trouwen, behalve in het statige stadhuis aan de Coolsingel? Lees er alles over deze serie van drie delen, met trouwlocaties in en rond (veertig minuten vanaf) Rotterdam. Gemak en Luxe bij Green Village
Blokhoeve 7, Nieuwegein  // www.green-village.nl 

Bij Green Village weet je zeker dat je je eigen huwelijksfeest hebt, zonder dat er vreemde gasten in een ander zaaltje vertoeven. Green Village biedt hiermee 100% exclusiviteit. Trouw in de open lucht, onder een stretchtent buiten, of binnen in de boerderij. Trouwen jullie in 2018? Dan kunnen jullie ook in de prachtige serre trouwen die aan de boerderij wordt gebouwd. Green Village zorgt ervoor dat alles tot in de details is geregeld, zodat jullie ceremoniemeesters ook echt van jullie dag kunnen meegenieten.

Historisch monument uit de Gouden Eeuw: Huygens' Hofwijck
Westeinde 2a, Voorburg //  www.hofwijck.nl  

Hofwijck is een unieke locatie om te trouwen. De buitenplaats van Constantijn Huygens is weer helemaal teruggebracht naar het ontwerp van Constantijn zelf. Je stapt dus echt een stukje 17e eeuwse geschiedenis binnen! Hofwijck ligt aan het water, dus vertrek of aankomst per boot is mogelijk. De kleine afmetingen zorgen voor een intieme sfeer voor een groep van maximaal 50 personen. In het huis kun je proosten op jullie huwelijk, de taart aansnijden en een receptie of diner organiseren. De tuin is een geweldige setting voor een fotoshoot of diner in de buitenlucht.

Trouwen in een modern prieel bij De Arendshoeve
Molenlaan 14, Bergambacht  //
 www.arendshoeve.nl  

De Arendshoeve is een tikje historisch en tegelijkertijd modern. De oude korenmolen is een echte eyecatcher en is niet alleen bijzonder geschikt om trouwfoto's bij te maken, maar is ook een officiële trouwlocatie, waar maximaal 30 mensen bij kunnen zijn.  Je kunt bij De Arendshoeve ook genieten van een geweldig diner en/of feest. Bonus: De Arendshoeve beschikt ook over een mooie bruidssuite en meer hotelkamers. Zo kunnen je vrienden lekker doorfeesten zonder dat ze hoeven af te spreken wie de BOB is.


Tekst: Liza de Jonge // Foto's: Wianda Bongen (lead), Marjon Zijlstra (Green Village)
en Charles Groeneveld (Huygens' Hofwijck)
instafeed

@engagedNL