let's get inspired!

09 dec. 2015
bijzondere trouwlocaties

Trouwen in het vernieuwde koetshuis van Buitenplaats Amerongen

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je. Deze keer: trouwen in een modern koetshuis bij Buitenplaats Amerongen!

Koetshuis Buitenplaats Amerongen
Op een landgoed in de buurt van Utrecht staat een koetshuis zijn mannetje. Buitenplaats Amerongen is een historisch kasteel met een landgoed en heeft verschillende gebouwen die verspreid in de tuinen liggen. Het Koetshuis is één van die gebouwen en is een officiële trouwlocatie.

De Oranjerie, het Poortgebouw, de stallen en het Zuidpaviljoen liggen op loopafstand van het Koetshuis en van elkaar en daar kan je ook delen van de bruiloft organiseren, zoals de receptie en het feest! Eerst was het een opslagplaats voor een verzameling koetsen.

Nu is het Koetshuis helemaal vernieuwd met een moderne, rustgevende inrichting en een mooi terras aan de voorkant. Het historische gevoel met de moderne inrichting maakt het een hele unieke trouwlocatie!

Bijzondere trouwlocatie Buitenplaats Amerongen Koetshuis Trouwbeurs Engaged

Bijzondere trouwlocatie Buitenplaats Amerongen Koetshuis Trouwbeurs Engaged 2

Bijzondere trouwlocatie Buitenplaats Amerongen Koetshuis Trouwbeurs Engaged 3

Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van Buitenplaats Amerongen hier
Benieuwd naar andere bijzondere trouwlocaties? Bekijk alle gevonden pareltjes hier!
instafeed

@engagedNL