let's get inspired!

02 mrt. 2016
bijzondere trouwlocaties

Industrieel trouwen in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort

Centraal gelegen, industriele invloeden, en een niet alledaagse uitstraling: dat is het Centraal Ketelhuis in Amersfoort! Een trouwlocatie vinden is niet makkelijk, zeker niet als je een wensenlijstje hebt, maar we geven je genoeg inspiratie om juist die locatie te vinden. 

Industrieel trouwen in Centraal Ketelhuis Amersfoort // www.centraalketelhuis.nl // Engaged.nlIndustrieel trouwen in Centraal Ketelhuis Amersfoort // www.centraalketelhuis.nl // Engaged.nl

Centraal Ketelhuis Amersfoort
Wie er weleens geweest is, weet dat Amersfoort een historische rijkdom van jewelste heeft. Dan kun je het natuurlijk hebben over de eeuwenoude binnenstad, maar die kennen we al. Achter het station vind je echter een plek die nog vrij ongerept is: de Wagenwerkplaats. Hier werden vroeger de locomotieven en wagons in elkaar gezet en gestald. Jarenlang stonden deze gebouwen leeg, waarna de gemeente haar oog opnieuw liet vallen op het gebied.

Het Centraal Ketelhuis, vroeger een opslagplaats voor allerlei imposante machinerie, werd samen met de andere monumentale panden prachtig gerenoveerd. Alle karakteristieke elementen zoals de koperen pijpen en grote schoorstenen zijn perfect bewaard gebleven. Tegenwoordig kun je er geweldig lunchen, koffie drinken, en... trouwen!

Industrieel trouwen in Centraal Ketelhuis Amersfoort // www.centraalketelhuis.nl // Engaged.nl

Industrieel trouwen in Centraal Ketelhuis Amersfoort // www.centraalketelhuis.nl // Engaged.nl

Trouwen in het Ketelhuis
Het Centraal Ketelhuis is een officiële trouwlocatie met veel ervaring in het organiseren van een strakke ceremonie. Daar hoef je je dus geen zorgen meer over te maken. Er is ruimte voor in ieder geval 350 gasten bij je buffet, receptie en feestavond. Voor een uitgebreid diner is er plaats voor ruim 150 gasten. Op de zuidkant heb je ook nog de beschikking over een knus terras in de zon. Opties te over dus!


[Foto's: Centraal Ketelhuis]
instafeed

@engagedNL