let's get inspired!

24 feb. 2016
bijzondere trouwlocaties

Trouwen in een luxe hotel aan de gracht bij The Dylan in Amsterdam

Trouwen in de binnenstad van Amsterdam is logistiek niet altijd even handig, maar het is wél ontzettend mooi. Bij hotel The Dylan, aan de grachten van Amsterdam, heb je niet alleen de luxe van een tophotel, maar ook de sfeer waar de hoofdstad om bekend staat. We weten zeker dat je er enthousiast van wordt als een city wedding iets voor jullie is!

The Dylan Amsterdam
In het bruisende hart van Amsterdam en verstopt achter de historische voorgevel van het gebouw, ligt The Dylan Amsterdam. Het luxe hotel bestaat uit twee grachtenpanden aan de Keizersgracht. In het midden bevindt zich een binnentuin. Uniek is de design combinatie van klassiek en modern, verleden en heden.

Restaurant Vinkeles bevindt zich in dit 5-sterren hotel, naast een wijnbar en een brasserie. Deze klassieke, Franse keuken is zelfs bekroond met een Michelin ster! Het hotel heeft 40 kamers voor overnachtingen, meerdere zalen en een prachtige tuin 
Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van hotel The Dylan Amsterdam! The Dylan is op 8 + 9 oktober '16 ook deelnemer van Engaged.


[foto's: Orange Hotel Marketing Photography]
instafeed

@engagedNL