let's get inspired!

13 jan. 2016
bijzondere trouwlocaties

Trouwen in een Italiaans osteria Vicini in Rotterdam

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je! Deze keer: trouwen in een Italiaans buurtrestaurant met jaren vijftig interieur in Rotterdam!

Osteria Vicini Rotterdam
Een buurtrestaurant met jaren vijftig interieur en een industrieel concept brengt Italië naar Rotterdam. Osteria Vicini is een cafe/restaurant met een royale bar en een heerlijke loungeruimte. In de zomer verschijnt het terras op de stoep van de Kortekade.

Vicini is geen officiële trouwlocatie, maar voor een heerlijk diner met op de achtergrond old-school muziek in de grote ruimte kan je altijd terecht! Voor het feest zal je met het Italiaanse buurtrestaurant moeten overleggen.

Bijzondere trouwlocatie - Trouwen in een Italiaans Buurtrestaurant bij Vicini Rotterdam // Engaged.nlBijzondere trouwlocatie - Trouwen in een Italiaans Buurtrestaurant bij Vicini Rotterdam // Engaged.nl

Bijzondere trouwlocatie - Trouwen in een Italiaans Buurtrestaurant bij Vicini Rotterdam // Engaged.nl

Bijzondere trouwlocatie - Trouwen in een Italiaans Buurtrestaurant bij Vicini Rotterdam // Engaged.nl


Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van Osteria Vicini Rotterdam! Benieuwd naar andere gevonden pareltjes die wij hebben gedeeld? Bekijk de bijzondere trouwlocaties.

[foto 1: Your Little Black Book // 2/3/4: Your Lifestyle Guide]
instafeed

@engagedNL