let's get inspired!

11 nov. 2015
bijzondere trouwlocaties

Trouwen in een historisch kasteel bij Château Neercanne in Maastricht

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je! Deze keer: trouwen in een historisch kasteel met prachtige tuinen in Maastricht! 

 Château Neercanne Maastricht
Leunend tegen de stad, op een van de mooiste plekken van Maastricht ligt  Château Neercanne. Een historisch kasteel met prachtige baroktuinen en een uitzicht over het Jekerdal. Het terrassenkasteel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Maastricht en de hele bruiloft kan er worden georganiseerd. Er zijn binnenruimtes zoals de twee klassiek ingerichte salons en twee grotzalen. Buiten is het kasteelterras.

Bijzonder aan deze locatie is de combinatie van klassiek en modern! Met de klassieke inrichtingen in de zalen en de design en lounche verlichtingen in de grotten. Verder zijn er super toffe wandelroutes in de buurt en kunnen ze een culinair diner of buffet organiseren.

Huib Vingens 
Mon & Mine

Huib Vintges

Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van Château Neercanne hier. Benieuwd naar andere bijzondere trouwlocaties die wij hebben gedeeld? Bekijk de pareltjes hier!

[foto 1: Huib Vintges Fotografie // 2/3: Mon & Mine Fotografie]
instafeed

@engagedNL