let's get inspired!

29 sep. 2015
bijzondere trouwlocaties

Trouwen in de Metaal Kathedraal, fabriek en magische kerk in één

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je. Deze keer: trouwen in de magische Metaal Kathedraal.

Metaal Kathedraal - kerk en fabriek in één
"De klassieke metaalfabriek en neogotische kerk zijn vier jaar geleden omgetoverd tot de Metaal Kathedraal. In De Meern en aan de rand van de Leidsche Rijn is deze bijzondere vrijplaats ontstaan waar kunst, cultuur en cultureel ondernemerschap samenkomen."

Bijzonder hoeveel elementen bij elkaar komen die je niet vaak ziet, en de rare combinatie van industrieel beneden en kerk boven is extreem bijzonder! De locatie is een groene plek qua natuur met een biologische tuin en biologische spullen. Een wonderbaarlijke plek om te trouwen!

De Metaal Kathedraal is een officiële trouwlocatie en heeft verschillende bijzondere ruimtes in de kerk, in de fabriek en er tussenin. De waanzinnige tuin achter met mooie bomen is het pareltje van deze bijzondere locatie.

Locatie Methaal Kathedraal blog Engaged 1
Locatie Metaal Kathedraal blog Engaged 2


Locatie Metaal Kathedraal blog Engaged 3             

Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van de Metaal Kathedraal hier.
Benieuwd naar andere bijzondere trouwlocaties die wij hebben gedeeld? Bekijk de gevonden pareltjes hier!

[foto 1: Nienke van Denderen Fotografie // 2 + 3: Hanke Arkenbout Photography]
instafeed

@engagedNL