let's get inspired!

22 okt. 2015
interviews met vendors

Travelling Tableware vintage verhuur

Niets is fijner dan iemand die voor jou de kringloopwinkels en veilingen afstruint voor het servies en de accessoires voor je bruiloft. Jacqueline Nijhove van Travelling Tableware is al een aardige tijd aan het verzamelen en heeft al een grote, gevarieerde collectie aan vintage servies die ze verhuurt. Ook helpt ze af en toe bij de styling en de organisatie van het feest. In dit interview vertelt ze wat haar werk zo leuk maakt en hoe ze de juiste schatten bij elkaar weet te vinden!

Jacqueline, jij bent verhuurder van vintage servies, bestek, glaswerk en accessoires voor speciale gelegenheden en helpt ook bij de styling en de organisatie van het feest. Hoe ben je in deze wereld terechtgekomen?
Ik ben eigenlijk altijd bezig geweest met serviezen en mooi gedekte tafels maar heb mij dit, tot 2 jaar terug, nooit gerealiseerd. Toen ik mijn carrière een andere wending wilde geven, wees mijn vriendin mij op deze ‘tic’. Bijna 2 jaar geleden ben in het diepe gesprongen.

Travelling Tablewear interview blog Engaged 1


Wat maakt jouw werk zo leuk?
Dat je altijd met feestelijke momenten bezig bent. Momenten die voor anderen zo dierbaar of bijzonder zijn. Het is heel fijn te realiseren om onderdeel van zo’n moment te zijn.

Hoe weet je de juiste pareltjes voor je collectie te vinden?
Ik struin heel veel brocantes af, ga naar veilingen en zoek in kringloopwinkels. Door het veel te doen heb ik er inmiddels, denk ik, een goede neus voor ontwikkeld!

TravellingTablewear interview Trouwbeurs Engaged 2

Wat maakt jou anders dan andere verhuurbedrijven van vintage spullen?
Ik kan oprecht zeggen dat ik een bijzondere, grote en gevarieerde collectie aan servies heb verzameld. Daardoor kunnen wij zowel grote als kleine bestellingen leveren. Ik ben er trots op dat ik dit ook, als feedback, van klanten terug krijg.

Waarom kies je ervoor om op Engaged te staan?
Engaged biedt mij een geweldig podium. Niet alleen voor bruiden en bruidegommen maar ook voor weddingplanners, cateraars, rédactrices en bloggers van trouwbladen en -sites. Ik bied hen graag allemaal de gelegenheid om te ontdekken wat Travelling Tableware te bieden heeft.

Travelling Tablewear interview blog Engaged 3

Als je 1 gouden tip mocht geven aan aankomende bruidsparen, wat zou dat dan zijn?
Vier je huwelijksdag zo, zoals je erover hebt gedroomd!

Ben je benieuwd naar het werk van Travelling Tableware? Ontmoet Jacqueline en alle andere toffe vendors op Engaged op 24 + 25 oktober 2015! Waar wacht je nog op? Tickets koop je hier. Bekijk de website van Travelling Tablewear hier.

[foto: Huib van Wersch Fotografie // styling: Birgitta Gadellaa]
instafeed

@engagedNL