let's get inspired!

06 dec. 2016
interviews met vendors

Think outside the box: plan je bruiloft op een buitenlocatie

Ben jij bezig met het plannen van jouw bruiloft? Een grote klus, dat weten we allemaal. Een van de belangrijkste knopen die jullie moeten doorhakken is het vaststellen van jullie trouwlocatie. Op basis van jullie trouwlocatie vullen jullie de rest van jullie dag in, dus wil je een locatie die echt bij jullie past. Misschien hebben jullie een restaurant waar jullie vaak samen eten en willen jullie hier heel graag jullie trouwdiner houden. Of misschien komen jullie allebei uit Rotterdam en vinden jullie het vooral belangrijk dat jullie ergens trouwen waar de Rotterdamse skyline zichtbaar is. Maar heel veel mensen willen ook het allerliefste in de buitenlucht hun feest vieren en precies hiervoor kun je terecht bij Smile. Smile Outdoor maakt buitenbruiloften op maat, precies zoals jullie het in gedachten hebben.

Think outside the box: plan je bruiloft op een buitenlocatie // Engaged.nl

Smile Outdoor is gevestigd in België, maar ook voor Nederlanders creëren zij buitenbruiloften. Alexander, oprichter van Smile Outdoor: “Een buitenbruiloft is echt keileuk! Er is niets zo vrij als buiten, je bent niet gebonden aan regels, je kunt 100% je eigen ding doen en je kunt echt alle kanten uit.” Het voordeel van buiten trouwen in plaats van binnen, is dat je helemaal zelf de baas bent. Bij veel bestaande trouwlocaties ben je gebonden aan bepaalde zaken waaraan je je moet houden. Als je zelf de baas bent, ben je veel flexibeler in de plaats, catering, animatie en decoratie.


“Een buitenbruiloft is echt keileuk!”


En waarom dan Smile Outdoor? Smile bouwt locaties op plaatsen die geen officiële locaties zijn. Ze kennen fijne plekken waar je een buitenhuwelijk kunt plannen, ze barsten van de creativiteit en bovendien zijn ze er echt“to make you Smile”. Als bruidspaar heb je te maken met slechts één aanspreekpunt, terwijl je anders met heel veel leveranciers te maken zou hebben. Ideaal voor stellen die eigenlijk niet genoeg tijd hebben om een bruiloft te plannen, of voor hen die een expert onder de arm willen nemen om de outdoor wedding van hun dromen mee te bouwen.

Think outside the box: plan je bruiloft op een buitenlocatie // Engaged.nl

Waarschijnlijk roept dit een hele hoop vragen bij je op (want wat als het regent?), dus daarom hebben we een aantal vragen met antwoord van Alexander voor je op een rijtje gezet:

1 // Zien we waar ons geld naartoe gaat?
Ja! Van tevoren stellen we samen jullie budget vast. Vervolgens verdelen we dit per onderdeel - op die manier staan jullie geen onverwachte verrassingen te wachten.

2 // Wat als het regent?
Nagenoeg alle weersomstandigheden zijn op te lossen! En zelfs dan zijn er nog plan B’s mogelijk. Twee dingen zijn altijd belangrijk: dat jullie gasten droog zijn en dat ze het warm genoeg hebben. Dit is op te lossen met bijvoorbeeld tenten en heaters. Als jullie je huwelijk in een tent in een weiland vieren, moet je ook denken aan hout op de vloer, anders staan de gasten in de modder. We helpen jullie overal aan te denken en reiken opties aan voor als het weer niet meewerkt.

3 // Kunnen jullie ook onze bruiloft regelen op onze eigen privé locatie?
Absoluut. Thuisfeesten en tuinfeesten zijn helemaal ons ding, en je kan ons inzetten waar je wil. We transformeren jullie omgeving met plezier tot het decor van jullie droomhuwelijk!

4 // Kunnen jullie ook een locatie regelen in het buitenland?
Jazeker! Voor Nederlanders is België natuurlijk ook al het buitenland. Maar verder kan dus ook. Inclusief transport, overnachting voor jullie gasten, accommodatie ter plaatse en alles wat jullie verder wensen.

5 // Waarom moeten we kiezen voor Smile Outdoor?
Wij hopen dat je bij ons niet ‘moet’ maar wil. Onze naam is Smile omdat wij gaan voor een Smile bij élk aspect van ons bedrijf. Of dat nu gaat om een uitstekende productie, een verrassend voorstel, of gewoon vriendelijke communicatie. Bij ons zijn jullie welkom. Wij zijn er écht to make you Smile!

Think outside the box: plan je bruiloft op een buitenlocatie // Engaged.nl

>> Check de website van Smile voor alle mogelijkheden. 


Tekst: Liza de Jonge // Fotocredits: Wesley Nulens en Yves Schepers
instafeed

@engagedNL