let's get inspired!

09 feb. 2016
shopping

Shop de look-a-likes van deze donkere bridesmaids dresses

Niet alleen als bruid jaag je naar een mooie jurk, maar ook als bruidsmeisje of gast op een bruiloft. Wij hebben een aantal pareltjes voor je opgezocht met daarnaast een look-a-like om te shoppen en willen deze graag met je delen! Deze keer: lange jurken in donkere tinten!

Regels
Zorg ervoor dat je jurk past bij het thema of de stijl van de bruiloft die het bruidspaar heeft gekozen. Je wilt tenslotte graag passen bij de sfeer en niet buiten de huwelijksboot vallen. Denk ook na over het seizoen en de tijden van de bruiloft. Zo ga je sneller voor een donkere jurk in het najaar en voor een lichtere in het voorjaar. Als de bruid een bepaalde kleur of stof heeft bedacht, moet je je daar natuurlijk aan houden.

Zwart
Misschien niet de tint waar je gelijk aan denkt. Maar als je deze jurk ziet, weet je dat zwart heel erg mooi kan zijn!

 

[foto: Matthew & Bo Of CLY Photography // look-a-like: The Dessy Group Dress]


Rood

Deze prachtige jurk met burgundy tint kan eigenlijk in elk seizoen! Een hele mooie kleur voor in de winter, maar ook voor in de lente en zomer zoals hieronder!

 

[foto: Cassidy Carson Photography // look-a-like: Jenny Yoo: Annabelle Dress]


 Blauw
Een hele simpele, maar prachtige jurk met een navy blauwe tint. Vooral heel erg mooi voor in de lente en de zomer. En de open back maakt het plaatje helemaal af!

 


[foto: Taylor Barnes Photography // look-a-like: Adrianna Open-Back Halter Gown]


Bekijk ook deze bridesmaids dresses in een lichte tint!
instafeed

@engagedNL