let's get inspired!

24 dec. 2015
fashion for men

Mooiste outfits voor de bruidegom [Christmas Edition]

De kerstdagen staan pal voor de deur. Sommigen onder ons hebben deze tijd wellicht uitgekozen voor hun bruiloft. Een uitgelezen mogelijkheid om als bruidegom zijnde echt creatief te worden met je pak! Engaged geeft je de broodnodige inspiratie voor een heerlijk winterse outfit, ideaal voor een bruiloft rond de feestdagen. 

Bordeaux red dandy groom // The Youngrens // Engaged.nl

Kerst wordt traditioneel veelal geassocieerd met warme kleuren. Deze gelukkige bruidegom koos voor een warm wijnrood colbert. Een goede keus voor een winterse bruiloft. Het dennenappeltje in zijn boutonniere onderstreept dat op smaakvolle wijze.

Green Velours bruidegoms Christmas Style // Rose Callahan // Customizedbydaniel // Engaged.nl

Kerst is een feest van overvloed en luxe, hoe je het ook wendt of keert. Velours, of fluweel, is dan weer een stof die synoniem staat voor klassieke weelde. Donkergroen is daarnaast samen met bourgondisch rood Een kerstbruiloft is dé gelegenheid om de 'dandy look'  te herintroduceren. 

Alice in Winter Wonderland thema bruidegom met hoge hoed // Carmen and Ingo Photography // Engaged.nl

Veel stijlvoller dan deze kerstbruiloft, knipogend naar Charles Dickens' Christmas Carol, wordt het niet. Een geweldige kans om je Engelse tophat eens van stal te halen. Tevens een bewijs dat niet elke kerstoutfit bordeauxrood hoeft te zijn. Overigens steelt de bruidegom hier pas echt de show met zijn lange overjas, wandelstok en leren handschoenen. Als dat geen kerstsfeer oproept...

Dandy grooms met hoge hoed // Elias Petrakis // Felix Ramiro // Engaged.nl

Wederom een stel mannen met een historische look. En kerst is, het kan niet vaak genoeg gezegd worden, dé kans om je uit te leven met klassieke outfits. Grijp die kans dan ook met beide handen aan; kerst is misschien wel het enige moment dat je ermee weg kan komen. 

[Foto 1: The Youngrens // 2: Rose Callahan // 3: CustomizedbyDaniel // 4: Carmen And Ingo Photography // 5: Elias Petrakis // 6: Felix Ramiro]
instafeed

@engagedNL