let's get inspired!

13 okt. 2017
advertorial

Marie-Stella-Maris, stijlvol mineraalwater voor op je wedding dinnertable. Marie-Stella-Maris is een trendy Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijk mineraalwater, zetten zij zich in om daar een bijdrage aan te leveren. De glazen mineraalwater flessen van Marie hebben een tijdloos, maar modern design. Ze kunnen daarom prachtig gecombineerd worden met de aankleding of decoratie op de wedding dinnertable.


Zo creer je de perfecte tafelbeleving: een gezellige avond onder het genot van heerlijk eten en drinken en tegelijkertijd ook de ondersteuning van een bijzonder initiatief. Hierdoor heb je zelf niet alleen een magische tijd
 op jullie huwelijk, maar help je ook iemand anders in de wereld.

mariestella_engagednl

Het mineraalwater van Marie-Stella-Maris is in verschillende flessen verkrijgbaar. Zo zijn er de stijlvolle grote glazen waterflessen van 0,75 L, beschikbaar in zowel plat als bruiswater. Deze kunnen perfect gebruikt worden als tafelwater voor jullie gasten (of gewoon als leuke decoratie). Deze grote flessen zijn ook in een kleiner formaat beschikbaar, namelijk 0,25 L flesjes. Deze zouden bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor bij de trouwreceptie met lekkere hapjes.

En voor de echte feestbeesten onder de bruiloftsgasten: Marie-Stella-Maris heeft ook handige PET-flesjes van 0,5 L. Deze zijn leuk om weg te geven als presentjes, bijvoorbeeld in een goodiebag tegen the morning after kater.

mariestella_engagednl

Voor elk product dat jij koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren. Dus naast dat julliezelf en de gasten voorzien zijn van heerlijk mineraalwater, worden er ook nog een andere mensen geholpen die helaas daar geen toegang tot hebben.Dus wil jij deze stijlvolle flessen op jullie wedding dinnertable hebben of wil jij graag op jullie magische dag ook andere mensen somewhere else in de wereld een geweldige tijd laten beleven? Neem dan zeker even een kijkje op de Marie-Stella-Maris website!
instafeed

@engagedNL