let's get inspired!

24 mei 2017
gezichten in de trouwbranche

Maak van je bruiloft een compleet feestje met plakletters

Voor een trouwbeurs zoals Engaged zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze branding te laten zien. Met de nieuwe locaties (Cruise Terminal in Rotterdam en de Westergasfabriek in Amsterdam) hadden we ein-de-lijk de mogelijkheid om stickers op de vloeren en ramen te plakken. Dat klinkt misschien saai, maar wij worden er héél blij van. In samenwerking met Plakletterdiscounter.nl hebben we teksten door de hele hal geplaatst en onze patronen op de ramen geplakt. En dat is dus ook super leuk voor je eigen feest! 

Maak van je bruiloft een compleet feestje met plakletters // Engaged.nl

Voor je bruiloft maak je natuurlijk een trouwuitnodiging maar hoe leuk is het als je dit verder doorvoert op de dag zelf? Dat kan in menu's en naamkaartjes zoals we vaker zien, maar voor Engaged hadden we al heel lang iets in gedachte wat we nu eindelijk konden uitvoeren. We houden van grafische details (en dat past ook heel goed in de huisstijl) dus bundelden we onze krachten met Plakletterdiscounter.nl om grote quotes, afkomstig uit ons boek, op de vloer te plakken. Daarnaast gebruiken we plakletters ook al tijden voor de boxen van standhouders. 

Maak van je bruiloft een compleet feestje met plakletters // Bianca Rijkenbarg - Engaged.nl

Plakletters voor jouw bruiloft
Bestellen is super makkelijk: je voert de tekst in, selecteert de gewenste letterhoogte, en kiest een font. Staat je font er niet tussen? Dan kun je een lettertype bestand ook mailen zodat je alsnog het juiste font kunt gebruiken. Je plakletters worden geleverd met een instructie om ze goed te plakken, en de kwaliteit is zó top dat je ze dus ook voor de vloer kunt gebruiken. Slijten niet zo snel dat het er met een avond dansen van af is, maar zijn ook weer goed te verwijderen zonder de vloer te beschadigen! 

Goud is the way to go
Wat Plakletterdiscounter zo fijn maakt is dat ze kleuren hebben die zowel in mat als glans te krijgen zijn én ze hebben... let op: metallic in GOUD en zilver. Yes. Hoe cool is het om op de dansvloer heel groot LET'S DANCE te plakken in goud? Heel cool. Daar gaan al je gasten sowieso harder van dansen. Voor wie van pastel houdt zijn er ook plakletters in blush en mintgroen te krijgen. Misschien zijn stickers wel de nieuwe grafische trend na kalligrafie? Het is supersimpel, heel strak en het geeft meteen de gewenste impact. 

Check nu Plakletterdiscounter om je plakletters te bestellen!

Maak van je bruiloft een compleet feestje met plakletters // Engaged.nlfoto 1 // welovepictures overig // Bianca Rijkenbarg Fotografie + Isis Sturtewagen Fotografie
instafeed

@engagedNL