let's get inspired!

06 sep. 2016
gezichten in de trouwbranche

Leer mooi schrijven in de workshop moderne kalligrafie tijdens Engaged

Dat moderne kalligrafie populair is, dat weten we al een tijdje. Het valt bijzonder in de smaak bij bruidsparen, want het is zo'n beetje de meest perfecte vertaling van romantiek op papier. Super voor je bruiloft - niet alleen je uitnodiging of trouwkaart wordt er meteen mooier van, ook alle andere papieren elementen op je bruiloft kunnen wel een beetje kalligrafie-magie gebruiken. Hoewel het er moeilijk uit ziet, kun je zelf leren kalligraferen. Onder het mom 'alle begin is moeilijk' én 'je bent te oud iets nieuws te leren': leer kalligraferen in een workshop van KIJKkalligrafie tijdens Engaged!

Leer mooi schrijven in de workshop moderne kalligrafie tijdens Engaged // Suegraphy - Engaged.nl

Hooked on kalligrafie
In 60 minuten tijd leer je van Joyce de beginselen van moderne kalligrafie. Hoe je je pen vast houdt, wat voor inkt je gebruikt, welke nib perfect is - in een uurtje loop je weg met kennis die je nog niet eerder had. Daarna ga je oefenen! Oh, en oefenen. En oefenen. Zoals we zeiden: alle begin is moeilijk MAAR na een tijdje krijg je de smaak te pakken, en voor je het weet ben je hooked. Je krijgt de pen, inkt, en oefenpagina mee naar huis, maar je kunt het ook nog iets groter aanpakken en een starterskit in de pop up shop kopen!

Leer mooi schrijven in de workshop moderne kalligrafie // Engaged.nl

Een plekje voor deze workshop (al bijna helemaal volzet!) koop je via de ticketshop. Een ticket voor de workshop is exclusief toegang voor het event. Kosten: 20 euro. [foto: Suegraphy.]
instafeed

@engagedNL