let's get inspired!

22 sep. 2017
nieuws over engaged

Kom shoppen bij Brainy Days tijdens de 7e editie van trouwbeurs Engaged!

Kom shoppen bij Brainy Days tijdens de 7e editie van trouwbeurs Engaged // Engaged.nl

Live shoppen tijdens Engaged? Dat kan! Voor de tweede keer is webshop Brainy Days op Engaged aanwezig met een pop up shop vól hele fijne hebbedingen voor je bruiloft en interieur. Tip: maak een wedding registry met producten van Brainy Days of vraag jullie bruiloftsgasten een kadobon van Brainy Days te geven! Dan kunnen jullie ook nog na jullie huwelijksdag uitgebreid winkelen in deze fijne shop. Ook leuk: Brainy Days geeft een verrassingsbox ter waarde van 75 euro weg aan een lucky bezoeker van Engaged! Lees snel verder hoe je die wint.

P.S. Nog geen ticket gekocht voor Engaged op 30 sept. + 1 oktober '17 in de Westergasfabriek in Amsterdam? Dat doe je nu nog voordelig online! 


Kom shoppen bij Brainy Days tijdens de 7e editie van trouwbeurs Engaged // Engaged.nl

Brainy Days is een Amsterdamse online winkel met een héél fijne collectie. Van apparel tot mooie kado's en fijne accessoires voor in huis: we love it all. Tijdens Engaged nemen ze een selectie mee die ook mooi is voor je bruiloft, of gewoon voor thuis (of als kado voor je getuige of bruidsmeisjes!).


Van apparel tot mooie kado's en fijne accessoires voor in huis: we love it all.


Ze verloten ook een verrassingsbox vol mooie producten ter waarde van 75 euro! Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor hun leuke nieuwsbrief en je maakt direct kans. Een winnaar verloten ze na de beurs! 


instafeed

@engagedNL