let's get inspired!

25 sep. 2017
advertorial

Insignety: trouwringen met een personal touch + WIN een set trouwringen!

Insignety is een merk dat gelooft dat sieraden die een bijzonder levensmoment tastbaar maken, pas echte waarde hebben als ze uniek en persoonlijk zijn. Dat is de reden dat Insignety je de mogelijkheid geeft om unieke trouwringen te creëren die de oneindigheid van jullie liefde voor elkaar en tegelijkertijd je eigen, persoonlijke stijl symboliseren. De ringen die jullie uitwisselen op deze speciale dag zijn meer dan een sieraad van goud – ze zijn het eeuwige symbool van jullie unieke connectie. 
 Insignety: trouwringen met een personal touch + WIN een set trouwringen! // Engaged.nl

Insignety Expert Designer
Even uitleggen: Insignety is een merk dat het mogelijk maakt om je ringen te ontwerpen bij een juwelier. Samen met de Insignety Expert Designer, zo noemt Insignety de juweliers waar het merk te verkrijgen is, creëren jullie op intuïtieve en creatieve wijze gepersonaliseerde trouwringen met de speciale design software. Eerst bepalen jullie de vorm, het materiaal, de kleur, de maat, en de afwerking van de ringen. Vervolgens personaliseren jullie de ringen volledig naar wens, op basis van jullie persoonlijke stijl en het unieke moment dat je er in wil vastleggen.

Insignety: trouwringen met een personal touch + WIN een set trouwringen! // Engaged.nl

Hartslag, vingerafdruk, handschrift
Met maar liefst zeven design features die kosteloos aan een ring kunnen worden toegevoegd, krijgen jullie trouwringen een personal touch. De hartslag van je geliefde, de songtekst van jullie favoriete muziek, je eigen handschrift of de vingerafdruk van jullie pasgeboren kindje: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dat ontwerpproces kan in één afspraak al gebeuren! Als alles naar jullie wens is worden de ringen gemaakt door de ambachtelijke goudsmeden van Insignety. Geen massaproductie dus: jullie trouwringen zijn uniek (want: door jullie ontworpen) én gemaakt door een ervaren vakman.

WIN EEN SET TROUWRINGEN t.w.v. 2.000 EURO!


Nog veel mooier: na afloop van Engaged geeft Insignety een set gepersonaliseerde trouwringen weg aan een lucky couple! Kom tijdens je bezoek langs op de stand, geef aan welk persoonlijk bericht jij in de ring wil achterlaten en wie weet ben jij de winnaar van een unieke set gepersonaliseerde trouwringen! Degene met het mooiste bericht wint en mag de uiteindelijke ringen ter waarde van €2.000,- in de Insignety Flagship Store in Amsterdam zelf komen ontwerpen.Insignety is aanwezig tijdens de 7e editie van Engaged op 30 sept. + 1 oktober '17 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Je kunt daar samen met de Expert Designers al even proeven van het ontwerpen van jullie ringen. Nog geen tickets? Koop die dan hier zodat je Insignety kunt komen bezoeken!
instafeed

@engagedNL