let's get inspired!

12 sep. 2016
nieuws over engaged

Giveaway ter ere van onze vijfde editie! // deze week: massages bij het Massagehuys

We zijn alweer aangekomen bij de de derde giveaway week. Waarom we zoveel cadeaus uitdelen? De vijfde editie van ons wedding event Engaged komt eraan! Party time. Deze week geven we maar liefst DRIE massages bij het Massagehuys in Amsterdam weg, voor een aanstaande bruid + 2 vriendinnen. Om even helemaal te relaxen voor je bruiloft.
Een bruiloft plannen is leuk, maar het kan ook ontzéttend stressvol zijn. Heb jij last van bruiloftstress? Dan is het misschien een goed idee om even op adem te komen voor je aanstaande huwelijk. Dat kan perfect bij Het Massagehuys. Het Massagehuys is echt anders dan andere massagesalons in Amsterdam en dat merk je al vanaf het moment dat je binnen komt. Het interieur oogt schoon en strak, de massages zijn heel goed betaalbaar en er komen veel jonge mensen langs. Het voelt als een ‘cleane mix’ tussen Azië en Nederland. 

Jullie mogen zelf kiezen welke massage jullie willen. Ontspan volledig tijdens de Stress Relief massage. Of zorg ervoor dat je helemaal vol energie het Massagehuys uit kunt stappen met de Everyday Energy. Of wat dacht je van de She Special? Heerlijk met Franse Lavendelthee. Het lijstje met alle massages vind je hier.  De thee + massageolie zit bij de prijs inbegrepen. Hoe maak je kans?


1. // Like Engaged op Facebook 
2. // Like Het Massagehuys op Facebook
3. // Tag in dit bericht met welke twee vriendinnen je een massage wilt krijgen

Meedoen kan tot 16 september 15.00 uur. De winnaar maken we diezelfde dag om 16.00 uur bekend! 
instafeed

@engagedNL