let's get inspired!

17 jan. 2017
nieuws over engaged

Koop je tickets voor trouwbeurs Engaged en maak kans op leuke prijzen!

Iedereen die voor 3 februari een online ticket koopt voor de zesde editie van Engaged (op 25 + 26 februari in de Cruise Terminal in Rotterdam), maakt automatisch kans op één van de supermooie prijzen uit ons grote prijzenpakket. Wat dacht je van een fotograaf op jouw bruiloft, of een photobooth? In deze blog vertellen we je uitgebreid op welke prijzen je kans maakt én welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Goed doorlezen dus!1 // Bruidsfotografie t.w.v. €1500,- door Bianca Rijkenbarg De foto's van Bianca Rijkenbarg zijn licht, dromerig, ontspannen en natuurlijk. Ze fotografeert het liefst momenten zoals ze op dat moment zijn - en dat is terug te zien op haar foto's! De winnaar van dit pakket krijgt zes uur bruidsfotografie gratis, extra uren fotografie kunnen natuurlijk bijgeboekt worden. Op basis van beschikbaarheid. 


Inclusief:
- Zes uur fotografie op jullie trouwdag
- Een mini-album van 10x10 cm
- Tien fineartprints van 13 x 18 cm

Exclusief:
- Reiskosten

Extra bij te boeken:
- Extra uren fotografie
- Een groot weddingalbum 


2 // Fotobooth of Instabox van SayKaas t.w.v. €605,-Nieuw bij Say Kaas: de Instabox. De instabox plukt alle foto's van het web met een specifieke hashtag en print ze direct. Je mag 'm vier uur lang op je bruiloft gebruiken als je deze prijs wint. Heb je liever een photobooth? Dat mag ook. Om foto's te maken in de photobooth, duik je slechts één minuut achter de gordijnen. Op basis van beschikbaarheid.


Inclusief:
- Maximaal 4 uur een Photobooth of Instabox op jullie bruiloft
- Alle papieren fotoprints
- Technische ondersteuning op de achtergrond
- Transportkosten
- Keuze uit verschillende gordijnen
- Layout printje
- Attributen (brillen + snorren op stokjes)
- Achteraf alle foto’s via WeTransfer


3 // Hotelovernachting bij Mainport by Inntel Hotels in de nacht van 25 op 26 februari
t.w.v. €250,-In de nacht van 25 op 26 februari krijg je een superdeluxe hotelovernachting bij Mainport by Inttel Hotels in Rotterdam. Of je nu de 25e of 26e naar onze trouwbeurs Engaged komt, dat maakt niet uit: je kunt het allebei combineren met deze fantastische prijs. De winnaar ontvangt een voucher die alleen verzilverd kan worden voor de nacht van 25-26 februari 2016.


Inclusief:
- Een overnachting voor twee personen in de Hästens Junior Suite met privé jacuzzi en sauna
- Een uitgebreid champagne ontbijtbuffet voor twee personen

- Gratis toegang tot de Wellness Club H2O


4 // Bruidskapsel van Bridelook t.w.v. €269,-Als je nog iemand zoekt om jouw bruidskapsel te doen op je trouwdag, dan is Bridelook the place to be. Bridelook zorgt voor een persoonlijke, unieke look, waarbij je jezelf blijft op de mooiste manier. Sounds perfect, right? Op basis van beschikbaarheid van Bridelook. 


Inclusief:
- Bruidskapsel op jouw grote dag!
- Back-up service
- Proefsessie
- Persoonlijk advies
- Op maat gemaakte service waarbij jouw wensen voorop staan
- Inclusief alle benodigdheden

- Goodiebag, passend bij jouw gekozen look 
- Op locatie van Bridelook in Tilburg


Extra bij te boeken:
- Op eigen locatie i.p.v. op locatie van Bridelook. Reiskosten zijn dan voor eigen rekening


5 // 10x Verrassingspakket van Brainy Days t.w.v. €25,-Ten slotte geven we maar liefst tien (!) giftboxen weg van Brainy Days. Brainy Days staat voor het samenbrengen van mensen en merken. Brainy Days geeft (upcoming) design- en lifestylemerken een groter bereik door ze te bundelen in een online webshop en fysieke store in Amsterdam - en Amsterdam Oud-West. Zeker de moeite waard om eens een een kijkje te nemen!


Hoe maak je kans op één van
deze leuke prijzen?
 

It has literally never been THIS easy. Het enige dat je hoeft te doen, is VOOR 3 FEBRUARI 23.59 UUR een ticket kopen voor onze volgende Engaged trouwbeurs, op 25 en 26 februari in de Cruise Terminal in Rotterdam. Bestel je ticket(s) hier. Ook leuk: bestel ons boek "Het Nieuwe Trouwen" en ontvang je tweede ticket voor Engaged gratis. Heb je je ticket al besteld? Dan doe je automatisch mee! 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Sommige prijzen worden gekozen op basis van beschikbaarheid van de deelnemende vendor. Wil je meedoen aan de desbetreffende giveaway, voer dan jullie trouwdatum in bij het bestellen van je ticket(s). Trouw je zelf niet, maar kom je naar Engaged met je vriendin, broer, zus, nicht, buurmeisje of iemand anders? Mocht jij de prijs winnen, dan mag je 'm doorgeven. Leuk cadeautje, toch? 

De winnaars ontvangen persoonlijk bericht en zullen in de week van 6-10 februari ook worden vermeld op onze social media kanalen. De giveaway is open voor inwoners van Nederland en België.


Tekst: Liza de Jonge
Fotocredits: 1. Bianca Rijkenbarg // 2. Elisabeth van Lent //  4. Marilyn Bartman 
instafeed

@engagedNL