let's get inspired!

14 jan. 2016
real wedding

De Ardenner buitenbruiloft van Wendy en Tjarda

Dit huwelijk is zoals je je de Ardennen voorstelt. Donkergroen bos, houten huizen, en zachte heuvels. Trouwen in een select gezelschap, op een afgezonderde plek, dat lijkt ons het allermooiste dat er is. Wendy en Tjarda hebben precies dat gedaan, en zorgen er ook meteen voor dat we al een favoriete ceremony backdrop van het jaar hebben. Nu al. De foto's van Alexandra Vonk Photography maken het perfecte plaatje af!

De Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy + Tjarda // Alexandra Vonk Photography - Engaged.nlDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en TjardaDe Ardenner buitenbruiloft van Wendy en Tjarda


Hoe zag het huwelijksaanzoek eruit?
Tijdens wintersport in ons favoriete gebied nam Tjarda mij mee picknicken op het hoogste punt van Laax. Daar had hij een heerlijke lunch met champagne klaar staan op een plekje voor twee op een dekentje boven op de
berg. Toen is hij op zijn knieën gegaan en heeft mij ten huwelijk gevraagd. Met Tjarda als fanatiek snowboarder en Wendy’s liefde voor de bergen, was dit de ultieme plek.

Welk lied werd er tijdens de ceremonie gespeeld en waarom hebben jullie precies dat lied uitgekozen?
Coby Grant - Never let me go
Dit nummer gaat over iemand die er altijd voor is, ook op je meest kwetsbare momenten.

Hoe hebben jullie de locatie van jullie bruiloft gevonden en waarom hebben jullie voor deze locatie gekozen?
Na een hele lange zoektocht in Nederland en België, zijn we bij La Ferme du Pere Louis terecht gekomen. We waren op zoek naar een buitenlocatie waar alles mogelijk was en wat toch een heel intiem gevoel gaf. Wat voor ons heel belangrijk was, was dat alles in deze dag ons karakter zou uitdragen. Veel locaties hadden restricties wat veel beperkingen met zich meebracht, zoals bijvoorbeeld de keuze voor leveranciers, aantal gasten, geluidsbeperkingen, tijdsbestek en styling. Dat vonden we jammer om dat we dan niet voor ons de perfecte dag daar konden laten plaatsvinden. Na het eerste bezoek voelde het al heel erg goed aan en zagen we wat allemaal mogelijk was. We zijn ook de gastvrouw van de locatie heel erg dankbaar hiervoor.

Een vraag voor jullie allebei: wat vond je het mooiste aan jullie trouwdag?
Na maandenlange voorbereiding viel alles perfect op zijn plek op de dag zelf. De juiste leveranciers, ons weddingteam, het weer, de locatie en het overheerlijke eten bezorgde ons een ultiem ontspannen dag. Maar boven alles de liefde van alle familie en vrienden die we hebben mogen ontvangen voor onze vriendschap.

Wat ging er door je heen toen je je partner voor het eerst zag op de grote dag?
Wendy: ‘Dit heb ik nooit durven dromen’. Tjarda: ‘Wauw, ik kan niet geloven dat ze met mij wilt trouwen…’

Wat is de beste keuze die jullie hebben gemaakt qua investering en waarom vinden jullie dat?Een professionele fotograaf in huren. Alexandra Vonk is een heel erg fijn en ontspannen persoon om om je heen te hebben op de dag. Zij voelt de belangrijke momenten perfect aan en heeft alle details en emoties voor ons vastgelegd, zodat we hier nu nog en nog jaren van kunnen genieten.

Is er iets waar jullie van geleerd hebben en wat minder goed ging tijdens de bruiloft?
Wendy was in de gelegenheid om alle maandenlange voorbereidingen zelf te doen. We hebben op de dag zelf ontzettend veel hulp van vrienden en familie gehad. Omdat je zelf niets kan op de dag zelf, kunnen we mensen aanraden om tenminste een ceremoniemeester aan te stellen. Hierdoor kan men zelf optimaal genieten van de mooiste dag. Als wij nu terug kijken naar onze mooiste dag kunnen we ook geen moment bedenken wat minder goed is gegaan, alles ging perfect zoals wij het voor ons hadden ingebeeld.

Trouwdatum // 18 juli 2015
Fotografie // Alexandra Vonk Photography 
Styling // Something Borrowed Something New
Hair + Make Up // Rachida Toppenberg
Trouwlocatie // La Ferme du Père Louis
Bloemen // V&V Bloemen en Wonen
Catering // Heerlijk & Hecht
Taartentafel // Heerlijk & Hecht & Sugarlips Cakes
Trouwambtenaar // Marijke Plas
Ringen // Wouters & Hendrix
Tenten // Maessen tenten
instafeed

@engagedNL