let's get inspired!

09 sep. 2016
interviews met vendors

Bruiloftstress? Met een massage van het Massagehuys kom je weer helemaal tot rust

Een bruiloft plannen is leuk, maar het kan ook ontzéttend stressvol zijn. Heb jij last van bruiloftstress? Dan is het misschien een goed idee om even op adem te komen voor je aanstaande huwelijk. Bijvoorbeeld onder het genot van een massage met je bridesmaids. Onze tip: Het Massagehuys in Amsterdam. Het Massagehuys is echt anders dan andere massagesalons in Amsterdam en dat merk je al vanaf het moment dat je binnen komt. Het interieur oogt schoon en strak, de massages zijn heel goed betaalbaar en er komen veel jonge mensen langs. Het voelt als een ‘cleane mix’ tussen Azië en Nederland.Je weet dat je het goed voor je is om te sporten en veel groente en fruit te eten. Je weet het allemaal echt wel, maar soms is dat best moeilijk. Want een burger met goeie friet is soms zoveel lekkerder dan verse groente. Toch? Dan hebben we het nog niet eens over je slechte werkhouding op het kantoor waardoor je nek zo vast zit. En als je bijna gaat trouwen, zit je hoofd constant vol met een to-do-list die je moet afvinken. Dan kan je je best een beetje gestrest en ongezond voelen. Het Massagehuys creëert een plek waar je relatief snel en makkelijk weer in balans komt.

Dat doet het Massagehuys heel goed door massages aan te bieden voor verschillende situaties. Bij elke massage hoort een bijpassende thee én huisgemaakte massageolie. Zo heb je de ‘Everyday Energy’, de ‘Asian’ en de ‘Detox’. Team Engaged gaf Vivian een massage cadeau en ze vond ‘m ‘hemels!’ Onze tip voor aanstaande bruiden: de ‘She Special’. Om jezelf even lekker te verwennen. Want soms verdien je dat gewoon. Bij de She Special krijg je Franse lavendelthee en de Oil of Treasures massageolie. Klinkt heerlijk, toch?

De oliën maakt eigenaar Jaap zelf. “Dat is echt een uit de hand gelopen hobby! Tijdens de voorbereidingenen van het Massagehuys, kon ik geen goede olie vinden die ook nog enigszins betaalbaar was. Na een vakantie bij mijn schoonouders in Thailand kreeg ik een basisrecept van ze mee. Vanuit dat recept werkte ik verder en inmiddels bieden we verschillende oliën voor elke situatie." Als je nog een lekkere massageolie zoekt om mee te nemen op je honeymoon: de huisgemaakte oliën van het Massagehuys zijn ook te bestellen in hun webshop.


Denk jij nu: "YES, doe mij zo'n massage"?

 

 
Wij hebben goed nieuws: volgende week geven we maar liefst DRIE massages van het Massagehuys weg (voor een bruid met 2 vriendinnen). Maar nog heel even geduld, vanaf maandag kun je meedoen met de winactie. 

Tekst: Liza de Jonge 
instafeed

@engagedNL