let's get inspired!

21 okt. 2015
nieuws over engaged

Bridal Expose: Inmaculada Garcia + exciting news

De derde editie van Engaged heeft een unieke expositie van trouwjurken in verschillende stijlen die je niet mag missen! Je ziet nieuwe trouwjurken en trouwjurken van echte bruiden met grote merken. Zo zullen er ook designs van het Spaanse merk Inmaculada Garcia schitteren in de bridal expose! 

Als museumstukken worden de jurken opgehangen. Hoe de jurken van het Spaanse merk ten toon gesteld worden, zie je dit weekend op 24 en 25 oktober tijdens Engaged in Delft! We vertellen je even iets meer over Inmaculada Garcia. 

Inmaculada Garcia 
De creaties van dit merk uit Barcelona zijn dromerig, romantisch, liefdevol, vrouwelijk en sensueel met een vleugje klasse. Vooral de klassieke, elegante bruidjes onder ons zullen zich aangesproken voelen. Het persoonlijke kenmerk van de designer is hoe ze haar fantasie in de details weet te verwerken en dit zorgt voor een hele ambachtelijke textuur in de jurken. Bruiden worden vaak betrokken bij het hele ontwerpproces, waardoor hun persoonlijkheid te zien is in de details.


“When I see a bride in my studio and she strokes my design with sparkling eyes to try it on, everything is sublime. These are extraordinary moments that reward my work.”– Inmaculada Garcia

De nieuwe collectie van 2016 van Inmaculada Garcia heet Golden Sunshineen bestaat uit drie lijnen: My Secrets, My Couture en My Essentials. Het merk is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar dus al wel te bewonderen op Engaged. In Münster en Keulen vind je wel al twee winkels waar Inmaculada Garcia verkocht wordt.Bridal Expose Trouwbeurs Engaged Inmaculada Garcia 1

Bridal Expose Trouwbeurs Engaged Inmaculada Garcia 2

Win een echte Inmaculada Garcia
Het is niet alleen super gaaf om de bridal exposete bewonderen, maar je kunt ook een exclusief design van Inmaculada Garcia winnen! In de expositie vind je een jurk ter waarde van 2500 euro (!) die te winnen is. Wat je er voor moet doen is te vinden bij de expositie zelf, dus mocht je nou heel toevallig nog geen kaartje hebben, je kunt 'm hier kopen!
instafeed

@engagedNL