let's get inspired!

03 okt. 2016
nieuws over engaged

Big news: Engaged heeft een boek over trouwen geschreven!

Er is een project dat we al een half jaar (een half jaar!) geheim houden voor bijna iedereen die we kennen. Het tergde ons niets te mogen vertellen, maar nu is ein-de-lijk dat moment daar. We hebben ons eerste boek gemaakt, en het ligt vanaf februari 2017 in de winkels! We kunnen je nog maar weinig laten zien MAAR we hebben al wél een eerste blik op de korte docu die Claire van Blond & Blauw over dit avontuur maakt. We kunnen natuurlijk niet genoeg benadrukken hoe enthousiast we hier over zijn, maar de beelden spreken waarschijnlijk al wel voor zich... Lees snel verder voor wat meer uitleg én een eerste preview!

Big news: Engaged heeft een boek over trouwen geschreven!


Al heel lang hadden we de wens om een boek te schrijven over het organiseren en plannen van je bruiloft. Waarom? a) Omdat er geen mooi boek te vinden is over het onderwerp. b) Omdat een boek maken een hels karwei leek (and it is) en daarom een uitdaging die bij ons past (we houden van gekkenwerk). En c) omdat we vinden dat jullie iets verdienen dat helpt in dit gezamenlijke avontuur van het plannen van een bruiloft. 

Het boek, uitgegeven door Snor, ligt in de winkels vanaf februari 2017, en als het zover is laten we je ook de documentaire zien die Blond & Blauw over deze hele onderneming maakt - maar hier vind je alvast een voorproefje![foto: Melissa Milis, film: Blond & Blauw]
instafeed

@engagedNL