let's get inspired!

18 sep. 2017
advertorial

Alles voor je bruiloft met Liberty Vintage en Organic Concept

Alles voor je bruiloft met Liberty Vintage en Organic Concept // Engaged.nl

We kennen je dilemma. Je ziet op Pinterest een foto van een te gekke bar maar vraagt je vervolgens het volgende af: a) ga ik' m kopen? b) wie kan ik zo gek vinden 'm te maken? of c) waar kan ik 'm huren? Op die laatste vraag hebben we in ieder geval een antwoord: Liberty Vintage. Gevestigd bij Antwerpen in de buurt (dus helemaal niet zo ver over de grens) en in het bezit van een giga loods vol spullen waar je van gaat kwijlen. Samen met zusterbedrijf Organic Concept kunnen ze luxe tenten verzorgen mét inrichting. We know this is what you were looking for. 

Alles voor je bruiloft met Liberty Vintage en Organic Concept // Engaged.nl

Alles
Als we zeggen dat ze alles hebben dan bedoelen we ook alles. En als ze het niet hebben kun je ze soms nog wel eens zo gek krijgen het te maken. Deze Belgen weten van aanpakken. Van barkrukken in industriële stijl tot basistafels waar ze dan weer wél lakens van pailletten voor hebben. En van stretchtenten nog niet te spreken: écht luxe en de kwaliteit is van het beste dat te vinden is. Geen goedkope materialen maar door vakkundige handen gemaakt.

Alles voor je bruiloft met Liberty Vintage en Organic Concept // Engaged.nlAlles voor je bruiloft met Liberty Vintage en Organic Concept // Engaged.nl

Meer weten over Liberty Vintage en Organic Concept? Bekijk hun site voor de inventaris, en boek ze snel voor jullie dag! Liberty Vintage en Organic Concept zijn official partner van Engaged. Hun werk in het echt zien? Kom naar Engaged op 30 sept. + 1 oktober '17 in de Westergasfabriek. Koop hier je tickets!
instafeed

@engagedNL