let's get inspired!

21 sep. 2016
interviews met vendors

5 redenen waarom je je trouwmuziek via Plugify zou moeten boeken

Goede muziek op je bruiloft is belangrijk. Erg belangrijk. Want zonder goede band of DJ geen swingende bruiloftsgasten op je trouwfeest. En wat dacht je van jullie lievelingsliedje live gezongen tijdens de ceremonie, of een jazz ensemble tijdens het diner? We kunnen er lang of kort over praten, maar live muziek maakt jouw wedding echt beter. Dat vindt Eline, pasgetrouwde CEO en oprichter van Plugify ook. Plugify brengt vraag en aanbod van artiesten samen, zonder ingewikkelde omwegen of tussenpersonen.

5 redenen waarom je je trouwmuziek via Plugify zou moeten boeken

Plugify is een relatief nieuwe website waarop je heel gemakkelijk artiesten boekt voor elke gelegenheid. Plugify is bedacht door Eline Leijten. Voordat Eline begon met Plugify, werkte ze in het bedrijfsleven. Toch was ze niet nieuw in de muziekwereld: Eline heeft jaren in de Hermes House Band gezongen. Uit ervaring wist ze dat de muziekwereld zo inefficiënt werkte. Er werd zó veel marge verdiend door tussenpersonen. “Ik vroeg me af waarom vraag en aanbod niet direct bij elkaar werden gebracht. Het kan zoveel makkelijker!” 


Maar waarom Plugify voor jouw bruiloft?

 

1. Het is makkelijk.
Als in, écht heel makkelijk. Je filtert op ´bruiloft´, kunt de artiesten in een oogopslag vergelijken, recensies van anderen lezen, filmpjes bekijken om in de stemming te komen, en persoonlijk contact leggen via Plugify´s berichtensysteem. En gewoon online boeken. Zo simpel is het.

2. Plugify heeft een groot aanbod van artiesten. 
Artiesten die je anders niet zou kennen. Van talenten die aan het conservatorium studeren tot door de wol geverfde professionals. Misschien ben jij wel de eerste die de de nieuwe Wibi Soerjadi ontdekt! Dan kan je over tien jaar zeggen: ‘hij heeft op mijn bruiloft gespeeld!’

3. Het is betaalbaar.
Artiesten op Plugify garanderen jou de laagste prijs en Plugify brengt geen extra kosten in rekening zoals veel andere boekingsbureaus doen. En dat is wat je wilt.

4. Plugify doet niet aan kleine lettertjes.
Transparantie staat voorop. Dus je wordt niet achteraf verrast door extra kosten voor bijvoorbeeld het vervoer of de techniek. Als er geluidstechniek nodig is die op jouw trouwlocatie nog niet aanwezig is, huur je dit op Plugify eenvoudig erbij.

5. It’s charming.
Live muziek op je trouwerij is gewoon veel charmanter dan wanneer je op play drukt en je Spotify Premium lijstje uit de speakers knalt.

Plugify staat op 8 + 9 oktober mét optredens van artiesten ook op ons Engaged event. Zien we je daar? Koop je tickets hier


Tekst: Liza de Jonge // Foto: Naomi van der Kraan - Know Me Fotografie
instafeed

@engagedNL