let's get inspired!


13 Dec 2017
tips & tricks

3 x de mooiste winterse bridal make-up looks.


top list winter bridal makeup

Bij een winterse bruiloft hoort natuurlijk ook een winterse bridal make-up look. Een peachy lipstick of blauwe eye-liner is voor in de wintermaanden misschien niet zo'n goede match. Een mooi bordeaux kleurtje, aarde- en goudtinten komen juist weer extra mooi naar voren in de winter. En daarom hebben wij 3 mooie winterse bridal make-up looks voor je op een rijtje gezet. Zo heb je niet alleen voor je huwelijk genoeg make-up inspiratie, maar ook voor bijvoorbeeld een feestje of de feestdagen. Lees snel verder, let’s get inspired!

read more

12 Dec 2017
gezichten in de trouwbranche

Een onvergetelijk en bijzonder 'JA-moment' met trouwambtenaar en ceremoniespreker Ouiyessi.


sanne francis en ceremoniespreker jessi

De ceremonie is een heel persoonlijk en bijzonder moment tijdens jullie huwelijksdag. Het is een moment dat je samen met al jullie dierbaren echt wil voelen, beleven en je voor altijd wil blijven herinneren. Waar een lach tevoorschijn komt en er een traan over je wang rolt. Trouwambtenaar en ceremoniespreker Jessi van Ouiyessi zorgt ervoor dat jullie ‘JA-moment’ pas echt onvergetelijk en bijzonder wordt. Wil je weten hoe ze dat doet? Lees dan snel verder en get to know her! 

read more

11 Dec 2017
styled shoot

Industriële indie styled shoot in Duisburg.


homan photography ss engagednl

Edgy, stoer en industrial. Dit zijn de termen waarmee we deze styled wedding shoot het best kunnen omschrijven. Want stoer, dat is ‘ie zeker! Deze toffe shoot is geschoten op het Landschaftspark in Duisburg. Het contrast van het ‘boho’ sfeertje en de ruige achtergronden in combinatie met de aardetinten, laat zien dat twee totaal tegenoverstelde werelden soms toch perfect bij elkaar kunnen passen. Deze shoot is vooral geïnspireerd op dat je voor je bruiloft niet voor een standaard styling hoeft te gaan. Bekijk snel de prachtige foto’s van Homan Photography en let’s get creative!

read more

08 Dec 2017
real wedding

De intieme bruiloft van Pedro en Gabriela tussen de prachtige Spaanse architectuur in Barcelona.


Angela Bloemsaat real weddind in Barcelona

Een intiem huwelijk tussen de prachtige architectuur in Barcelona, dat is pas echt een Spaans sprookje. De Poolse Pedro en Gabriela waren daarin het stralende bruidspaar. Ze wilden een klein en intiem huwelijk zonder alle bruiloftshectiek eromheen. Daarom besloten ze spontaan om met hun ouders, zussen en broers naar Barcelona te gaan om daar hun liefde te bezegelen met een prachtig intiem huwelijk. Ben je ook zo benieuwd hoe dat eruit zag? Kijk dan snel verder voor de stunning foto’s van Angela Bloemsaat!

read more

instafeed

@engagedNL