let's get inspired!

13 Oct 2017
advertorial

Marie-Stella-Maris, stijlvol mineraalwater voor op je wedding dinnertable. Marie-Stella-Maris is een trendy Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijk mineraalwater, zetten zij zich in om daar een bijdrage aan te leveren. De glazen mineraalwater flessen van Marie hebben een tijdloos, maar modern design. Ze kunnen daarom prachtig gecombineerd worden met de aankleding of decoratie op de wedding dinnertable.

read more

10 Oct 2017
bridal fashion

De prachtige trouwjurken van Wild at Heart uit de bridal expose '17

Sparkles, sparkles everywhere! De perfecte wedding dress, dat is waar elke bruid soms al van kinds af aan van droomt. Er is niets belangrijker dan als bruid volluit te stralen op jullie magische dag. Annika, van Wild at Heart Bridal, weet precies wat mooi is en wat de laatste trends zijn op trouwjurken gebied. Tijdens Engaged trouwbeurs hielpen we, samen met partner Annika, je een beetje op weg door een mooie bridal expose neer te zetten. Met de allermooiste (en meest droolworthy) wedding dresses inspireerden we jou vollop. Daarom hebben we een aantal mooie beelden bij elkaar gezocht, om die met jou te delen. Zo kan je even nagenieten van al het moois of je favoriete jurk terug vinden aan de hand van nummers die in de foto's zijn geplaatst. Enjoy!

read more

06 Oct 2017
Blog

De 7e editie van trouwbeurs Engaged in beeld!

It was an awesome weekend! De zevende editie van Engaged op de nieuwe locatie De Westergasfabriek in Amsterdam zit erop. Wij kijken terug op een ontzettend leuk weekend waar we onwijs van hebben genoten, hopelijk jullie ook. Door de vele leuke bezoekers en toffe vendors met hun stands (waar ze echt mee uitgepakt hadden!) hebben we mooie beelden kunnen schieten. Deze willen we natuurlijk graag met jou delen. Klik snel verder voor de foto’s van Leonne photography en de aftermovie door Esther van Kleine verhalen videografie. We hopen dat we jou ook dit keer weer volop hebben kunnen inspireren voor jullie magische dag.

read more

04 Oct 2017
real wedding

Het weekend van je leven: trouwen in Italië aan het water

Het weekend van je leven: trouwen in Italië aan het water // Wianda Bongen Photography - Engaged.nl

Altijd al willen weten hoe een weekendlange bruiloft in Italië er uit ziet? Look no further. We hebben het vaker gezegd en we blijven het doen: trouwen met een select groepje op een afgelegen bestemming is magisch. De foto's die Wianda Bongen Photography en de film van Mooiste Film laten dat zien tijdens de bruiloft van Daniël en Nathalie. Lunchen in de boomgaard, zwemmen met je familie en vrienden, een boottocht en ijsjes onderweg naar het diner, uitzicht op zee. Het is allemaal magisch. Weten wie er meewerkten aan deze Italiaanse destination wedding? Scroll dan eerst langs de foto's en bekijk onderaan alle leveranciers én de mooie film. 

read more

26 Sep 2017
styled shoot

Moderne romantische bridal looks met trouwjurken van Wild at Heart Bridal

Moderne romantische bridal looks met trouwjurken van Wild at Heart Bridal // Marilyn Bartman - Engaged.nl

Voor wie het (nog) niet wist: Wild at Heart Bridal is misschien wel de mooiste bruidsboetiek van Nederland en België. De winkel hangt vol jurken die modern en romantisch zijn, en eigenaresse Annika weet precies wat mooi is. Deze styled shoot laat dat ook weer zien: een plaatje waar we van houden. Annika staat ook op Engaged in Amsterdam volgend weekend, niet alleen met haar eigen stand maar ook met de bridal expose vol jurken uit haar collectie! Droolworthy, zoals ze dat noemen. De foto's zijn van de hand van Marilyn Bartman en de styling is van Engaged vendor Oh Happy Day, met bloemen van Engaged partner MK Floral Design.  

read more

instafeed

@engagedNL