let's get inspired!

07 Aug 2017
styled shoot

Heel veel trouwjurken inspiratie voor de moderne bruid

Heel veel trouwjurken inspiratie voor de moderne bruid // Cornelia Lietz Photography - Engaged.nl

Voor alle bruiden die vanaf deze zomer hun bruiloft gaan voorbereiden én dus op zoek gaan naar een jurk die ze waanzinnig vinden: deze shoot is voor jullie. De shoot voor het lookbook van bridal boutique White & Ivory vond plaats in een groene verborgen oase midden in de grote Duitse stad Dusseldorf. Met jurken van ontwerpers zoals de Parijse Elise Hameau, Otaduy uit Barcelona en Donatelle Godart zit er sowieso iets voor je bij als je houdt van een moderne bohemian touch die tegelijkertijd tijdloos is. Heel snel verder kijken! Oh ja, White & Ivory is met haar jurken ook aanwezig tijdens de aankomende editie van Engaged op 30 september + 1 oktober '17 in de Westergasfabriek, ben je er bij?

read more

02 Aug 2017
styled shoot

Tough wild thing: styled shoot tussen de kliffen van Denemarken

Tough wild thing: styled shoot tussen de kliffen van Denemarken // Wianda Bongen Photography - Engaged.nl

Onder de rook van de kliffen van Møns Klint in Denemarken was afgelopen winter een team van professionals te vinden om een styled shoot op te nemen die nét even een tikkie anders is. Een beetje grungy en donker, maar wel romantisch. Wianda Bongen Photography en Blond&Blauw waren verantwoordelijk voor foto en film, en Te Leuk Trouwen voor het concept en de styling. Onderaan vind je de film en alle meewerkende partijen, maar bekijk eerst de foto's!


read more

03 Jul 2017
styled shoot

Shades of the sun: inspiratie voor een edgy romantische strandbruiloft

Shades of the sun: inspiratie voor een edgy romantische strandbruiloft // Marilyn Bartman - Engaged.nl

Voorafgaand aan een heerlijke lunch voor Engaged Collective (ons netwerk voor ondernemers uit de trouwbranche) vond deze editorial shoot plaats. Dat de lucht zo blauw zou zijn en het zand on-Nederlands beige in plaats van grijs hadden we niet kunnen hopen - but it happened. Wendy van Something Borrowed Something New is verantwoordelijk voor het design van deze beach wedding shoot met een romantisch én een modern gezicht, en Marilyn Bartman en Blond & Blauw tekenden voor foto en film. Alle andere leveranciers vind je onderaan het artikel, samen met de mooie film. Geniet!

read more

14 Jun 2017
styled shoot

Deze pastel styled shoot is perfect voor een strandbruiloft

Deze pastel styled shoot is perfect voor een strand bruiloft // Studio Phylicia - Engaged.nl

Pastel is al jaren populair en dat zal voorlopig nog niet voorbij gaan. Voor Studio Phylicia was het reden om een styled shoot te organiseren met een mooi team van mensen, met de rust van de zee als inspiratie. Trouwen op het strand is natuurlijk prachtig, zeker in Nederland, en deze editorial laat je zien hoe dat er uit zou kunnen zien. Een chique bruiloft kan ook aan zee! Scroll snel verder voor meer mooie plaatjes, helemaal onderaan vind je alle meewerkende leveranciers.

read more

07 Jun 2017
styled shoot

Een romantische styled shoot in de straten van Parijs

Een romantische styled shoot in de straten van Parijs // Lott's Photography - Engaged.nl

Er zijn maar weinig mensen die niets met Parijs hebben, of in ieder geval niet inzien waarom miljoenen mensen het een waanzinnige stad vinden. Parijs heeft alles: drukte, rust, romantiek, een rauw randje, oud, nieuw, modern, tijdloos. Daarom is een elopement naar Parijs helemaal geen gek idee (of alleen al een loveshoot daar is al een pracht ervaring!). Het team achter deze shoot wil je laten zien hoe mooi Parijs is als achtergrond van een editorial die bewijst dat romantiek niet alleen maar 'zacht' hoeft te zijn. Een rustige basis met chique details in goud, zwart, wit, en met materialen zoals linnen geven je alle ruimte om een prachtige bruiloft neer te zetten. Wild at Heart Bridal leverde hiervoor een paar stunners van jurken, Anne van Midden van Inspire Styling was in charge of styling en bloemen, en Lott's Photography legde het grandioos vast. Het was érg moeilijk kiezen maar kijk snel verder voor onze favoriete foto's!

read more

instafeed

@engagedNL