let's get inspired!

14 Jun 2017
styled shoot

Deze pastel styled shoot is perfect voor een strandbruiloft

Deze pastel styled shoot is perfect voor een strand bruiloft // Studio Phylicia - Engaged.nl

Pastel is al jaren populair en dat zal voorlopig nog niet voorbij gaan. Voor Studio Phylicia was het reden om een styled shoot te organiseren met een mooi team van mensen, met de rust van de zee als inspiratie. Trouwen op het strand is natuurlijk prachtig, zeker in Nederland, en deze editorial laat je zien hoe dat er uit zou kunnen zien. Een chique bruiloft kan ook aan zee! Scroll snel verder voor meer mooie plaatjes, helemaal onderaan vind je alle meewerkende leveranciers.

read more

07 Jun 2017
styled shoot

Een romantische styled shoot in de straten van Parijs

Een romantische styled shoot in de straten van Parijs // Lott's Photography - Engaged.nl

Er zijn maar weinig mensen die niets met Parijs hebben, of in ieder geval niet inzien waarom miljoenen mensen het een waanzinnige stad vinden. Parijs heeft alles: drukte, rust, romantiek, een rauw randje, oud, nieuw, modern, tijdloos. Daarom is een elopement naar Parijs helemaal geen gek idee (of alleen al een loveshoot daar is al een pracht ervaring!). Het team achter deze shoot wil je laten zien hoe mooi Parijs is als achtergrond van een editorial die bewijst dat romantiek niet alleen maar 'zacht' hoeft te zijn. Een rustige basis met chique details in goud, zwart, wit, en met materialen zoals linnen geven je alle ruimte om een prachtige bruiloft neer te zetten. Wild at Heart Bridal leverde hiervoor een paar stunners van jurken, Anne van Midden van Inspire Styling was in charge of styling en bloemen, en Lott's Photography legde het grandioos vast. Het was érg moeilijk kiezen maar kijk snel verder voor onze favoriete foto's!

read more

31 May 2017
alles over het huwelijk

Waarom je het soms niet over je bruiloft moet hebben en meer tips voor verloofden

In de periode dat jullie een bruiloft plannen gaat het waarschijnlijk alléén maar over said wedding (als meer dan vijf vrienden hier ‘ja, amen’ op zeggen is er een serieus probleem). Het organiseren van de grote dag neemt veel tijd in beslag en zeker in het hoofd van de bruid zal het een wirwar van gastenlijsten, bedankjes en kleurenschema’s zijn. Om de rust in jullie hoofd en huis te bewaren geven we jullie drie adviezen om te onthouden temidden van de eventuele chaos. 

Waarom je het soms niet over je bruiloft moet hebben en meer tips voor verloofden // Engaged.nl

read more

25 May 2017
alles over het huwelijk

Drie offline manieren voor inspiratie in de eerste fase van je bruiloftsplanning

Ideeën opdoen voor je bruiloft hoeft niet altijd online op Pinterest, ook al zijn daar miljoenen mooie plaatjes te vinden. Je inspiratie offline vinden zet je hersenen harder aan het werk waar je weer creatiever van wordt. Zit je nog in de vroege fase van je verloving? Dan zijn dit de beste manieren om offline ideeën op te doen en je bruiloft te plannen. De tips zijn natuurlijk net zo geschikt voor bruiden die al iets verder op weg zijn, want een extra dosis inspiratie is nooit verkeerd!

Drie offline manieren voor inspiratie in de eerste fase van je bruiloftsplanning // Engaged.nl

read more

instafeed

@engagedNL