wie is engaged?

een kleine introductie

 Engaged is een trouwplatform - we hebben als doel om trouwleveranciers en bruidsparen met elkaar te verbinden. Wij denken dat het fantastisch is om te trouwen, maar dat het nóg leuker wordt als je er een mooi feest van maakt. We brengen je daarom sinds 2013 inspiratie door het organiseren van een vernieuwende trouwbeurs, en sinds 2015 door een online blog.
Meet the team!

Team Engaged // Judith van Lent + Vivian Dony [foto: Wesley Nulens]

ontmoet team engaged

 

 

ontmoet Vivian

'Vivian, eigenaar van de trendsettende trouwbeurs Engaged is opgeleid als Art Director aan de Willem de Kooning Academie en heeft gewerkt als editorial stylist voor magazines. Nu organiseert met haar team mooie style volle & inspirerende trouwbeurzen én heeft ze een boek geschreven “Het nieuwe trouwen”.

''In 2009 begon ik met het maken van trouwkaarten in mijn bedrijf de Liefdesfabriek, vooral met het idee om te laten zien hoe 'wedding stationery' veel interessanter kon dan een enkel kaartje in een envelop. Dat kleine onderdeel van een huwelijk was voor mij de manier om daar vorm aan te geven, maar toen ik Engaged leerde kennen als standhouder wist ik dat ik het groter moest gaan denken.

Creativiteit en inhoud komt in een huwelijk bij elkaar, maar is even belangrijk. Eigenlijk moet je vooral laten zien hoe het kan, en daarom geven we voortdurend inspiratie die verder gaat dan het 'gewone'. Een beetje avant-garde, misschien de minder logische keuzes. Een trouwjurk die officieel geen trouwjurk is, maar wel even je creativiteit op gang brengt. Eigenlijk vooral minder truttig en vanzelfsprekend... ;-).''

Team Engaged // Judith van Lent + Vivian Dony [foto: Melissa Milis]

team engaged

Team Engaged // Marlieke Brinton

Marlieke Brinton

event manager
Team Engaged //

Virginie Majaroe

eind redacteur
Engaged // Wendy Roeloffs Valk - van Lingen

Wendy van Lingen

account manager

instafeed

@engagedNL