wie is engaged?

een kleine introductie

 Engaged is een trouwplatform - we hebben als doel om trouwleveranciers en bruidsparen met elkaar te verbinden. Wij denken dat het fantastisch is om te trouwen, maar dat het nóg leuker wordt als je er een mooi feest van maakt. We brengen je daarom sinds 2013 inspiratie door het organiseren van een vernieuwende trouwbeurs, en sinds 2015 door een online blog.
Meet the team!

Team Engaged // Judith van Lent + Vivian Dony [foto: Wesley Nulens]

ontmoet Judith

''Ik denk dat ik in een branche werk die nooit zal vergaan. Liefde is er altijd geweest, en zal er altijd zijn, en dus zal ik altijd werk hebben. Iedereen blijft trouwen, wat voor tijd het ook is. Ik vind dat prachtig - en dus is het fantastisch om dit werk te doen. 

Maar wat mij betreft is de industrie in Nederland en België een beetje ingedut. Toen ik in 2013 met Engaged begon maakte ik het tot mijn missie om een revolutie te ontketenen, want trouwen moet echt leuker. Ik ben er heel erg trots op dat we al zo veel hebben bereikt tot nu toe (en dat we de eerste beurs waren die de boel even wakker schudde!), en ik kan echt niet wachten tot alle hartenballonnen, koetsen met paarden, en duiven in mandjes de wereld uit zijn verbannen. A beautiful day that will be.''

In 2010 begon Judith (r) met het fotograferen van bruiloften onder de naam Velvetine. In 2013 was ze zo klaar met het aanbod van trouwbeurzen dat ze er zelf één bedacht die vernieuwend zou zijn. Ze studeerde Communicatie maar maakte het nooit af (want ondernemen was leuker dan studeren...). Judith woont in Rotterdam, is sinds 2011 getrouwd met Boaz, mama van zoon Benjamin ('15) en zwanger van een meisje!  

ontmoet Vivian

''In 2009 begon ik met het maken van trouwkaarten in mijn bedrijf de Liefdesfabriek, vooral met het idee om te laten zien hoe 'wedding stationery' veel interessanter kon dan een enkel kaartje in een envelop. Dat kleine onderdeel van een huwelijk was voor mij de manier om daar vorm aan te geven, maar toen ik Engaged leerde 'kennen' als standhouder wist ik dat ik het groter moest gaan aanpakken.

Judith en ik denken daar heel erg hetzelfde over: creativiteit en inhoud komt in een huwelijk bij elkaar, maar is even belangrijk. Eigenlijk moet je vooral laten zien hoe het kan, en daarom geven we voortdurend inspiratie die verder gaat dan het 'gewone'. Een beetje avant-garde, misschien de minder logische keuzes. Een trouwjurk die officieel geen trouwjurk is, maar wel even je creativiteit op gang brengt. Eigenlijk vooral minder truttig en vanzelfsprekend... ;-).''

Vivian (r) was ooit standhouder tijdens de eerste editie van Engaged, en zodoende leerden Judith en Vivian elkaar kennen. Ze is opgeleid als Art Director aan de Willem de Kooning Academie, en heeft gewerkt als editorial stylist voor magazines. Vivian woont samen met Ewout in Amsterdam en is mama van zoon Tommy ('14) en Feike ('16). 

Team Engaged // Judith van Lent + Vivian Dony [foto: Melissa Milis]

team engaged

Team Engaged // Marlieke Brinton

Marlieke Brinton

event manager
Team Engaged //

Team Engaged

Engaged // Wendy Roeloffs Valk - van Lingen

Wendy van Lingen

sales manager

instafeed

@engagedNL